Home Kamers Reserveren Omgeving Blog Galerie Contact
B&B  ouwe Beuk
Mierlo
copyright © 2021 alle rechten voorbehouden tel: 0031 6 57458567
1 Map

Reserveren

Bed & Breakfast Brabant

U kunt een reservering maken door contact op te nemen via info@ouwebeuk.nl of op +31-6-57458567. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering. Wilt u direct verzekerd zijn van een kamer, check de beschikbaarheid online. De prijs voor een twee-persoonskamer inclusief ontbijt en toeristenbalasting bedraaagt € 90,00 per nacht. Verblijft u alleen in een kamer? dan is de prijs € 80,00 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Voor langere verblijven (>14 Nachten), zijn er speciale tarieven beschikbaar, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Inchecken: 16.00 - 20.00 uur, uitchecken: 8.00 - 10.30 uur. Extra opties: Heeft u een speciaal verzoek, dieetwensen en/of allergieën, laat het ons weten. Een lunchpakket of een picknickmand is mogelijk op aanvraag. Voor aanvullende vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 6 weken voor vertrek bent u 50% van de huuursom verschuldigd. Bij annulering tot 4 weken voor vertrek bent u 75% van de huursom verschuldigd. Bij annuleringnbinnen 4 weken voor vertrek bent u 100% van de huursom verschuldigd. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. In verband met de coronamaatregelen hanteren we aangepaste annuleringsvoorwaarde, u kunt kosteloos annuleren tot twee dagen voor aanvang van uw verblijf.
Reserveren
B&B  ouwe Beuk
Mierlo
copyright © 2021 alle rechten voorbehouden tel: 06-57458567
U kunt een reservering maken door contact op te nemen via info@ouwebeuk.nl of op +31- 6-57458567. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering. Wilt u direct verzekerd zijn van een kamer, check de beschik- baarheid online. De prijs voor een twee- persoonskamer inclusief ontbijt en toeristenbalasting bedraaagt € 90,00 per nacht. Verblijft u alleen in een kamer? dan is de prijs € 80,00 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Home Kamers Reserveren Omgeving Blog Galerie Contact
Reserveren
Voor langere verblijven (>14 nachten), zijn er speciale tarieven beschikbaar, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Inchecken: 16.00 - 20.00 uur, uitchecken: 8.00 - 10.30 uur. Extra opties: Heeft u een speciaal verzoek, dieetwensen en/of allergieën, laat het ons weten. Een lunchpakket of een picknickmand is mogelijk op aanvraag. Voor aanvullende vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen. Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 6 weken voor vertrek bent u 50% van de huuursom verschuldigd. Bij annulering tot 4 weken voor vertrek bent u 75% van de huursom verschuldigd. Bij annuleringnbinnen 4 weken voor vertrek bent u 100% van de huursom verschuldigd. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. In verband met de coronamaatregelen hanteren we aangepaste annuleringsvoorwaarde, u kunt kosteloos annuleren tot twee dagen voor aanvang van uw verblijf.

Reserveren

Bed & Breakfast Brabant